13 obiecte care i-au aparținut lui Bruce Lee vor fi scoase la licitație

de Cuget Liber Miercuri, 03 August 2011 309
Treisprezece obiecte care i-au aparținut legendei artelor marțiale Bruce Lee, printre care o scrisoare către un prieten din 1966 și o haină de blană purtată într-unul din filmele sale, vor fi scoase la licitație săptămâna aceasta la Hong Kong, a anunțat președintele fan-clubului său, Wong Yiu-keung, citat de Agerpres. Licitația, prevăzută pentru data de 6 august, ar putea, potrivit organizatorilor, să aducă 880.000 de dolari Hong Kong (112.900 dolari americani).
Aceasta va reprezenta cea mai importantă vânzare de obiecte care i-au aparținut lui Bruce Lee din acest oraș, unde starul a crescut înainte de a pleca în SUA la sfârșitul adolescenței. Printre obiectele scoase la vânzare se numără carnetul de membru al clubului său de kung-fu și cartea de identitate cu numele de Lee.
Guvernul din Hong Kong a renunțat în luna iunie la proiectul unui muzeu în memoria lui Bruce Lee din cauza unui diferend cu proprietarul casei actorului. Fanii celebrului actor, mort în 1973 la vârsta de 32 de ani, cer de mult timp crearea unui muzeu Bruce Lee la Hong Kong. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei