A găsit 1.900 de lei uitați într-un bancomat și a fugit cu ei. Polițiștii cer ajutorul populației pentru identificarea femeii hoațe

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 24 Noiembrie 2022 479
O femeie a găsit 1.900 de lei într-un bancomat și a fugit cu ei. Oamenii legii încearcă să o găsească și cer ajutorul populației pentru identificarea femeii, potrivit RomâniaTV

Femeia a găsit suma de 1.900 de lei uitată într-un bancomat din centrul municipiului Sfântu Gheorghe și a plecat cu banii. Oamenii legii din Covasna au cerut ajutorul populației atât pentru identificarea ei, cât și a bărbatului care o însoțea.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, banii ar fi fost retraşi de o femeie, care ar fi uitat să îi ridice după efectuarea tranzacţiei.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un ATM aparţinând unei unităţi bancare amplasată în exteriorul complexului comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacţii, respectiv retragerea unei sume de bani. Ulterior finalizării tranzacţiei, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă. La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani, şi-a însuşit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoţită de un bărbat, ulterior aceştia părăsind zona”, au transmis oamenii legii.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei