Acuzații dure la adresa lui Trump: "Este parțial răspunzător de atacul chimic din Siria"

de Cuget Liber Miercuri, 12 Aprilie 2017 212
Senatorul John McCain susține că "Trump este parțial răspunzător" de atacul chimic din Siria, de săptămâna trecută.
Acesta a amintit că secretarul de stat Rex Tillerson a tras un semnal de alarmă asupra faptului că orice intervenție ar putea spori conflictul din țară. John McCain a mai spus că nu este de acord cu poziția lui Rex Tillerson, care susține că SUA trebuie să se concentreze asupra ISIS înainte de a lua în calcul poziția și atitudinea lui al-Assad. Senatorul a subliniat că, în aceste momente, este imperios necesar ca America să dezvolte o strategie clară, atent concepută pentru intervenția siriană.
"Eu cred că Statele Unite ale Americii pot aborda ambele probleme în același timp. Avem capacitatea de a le face pe ambele", a spus McCain, citat de Huffington Post. El a mai adăugat că "lansarea atacului aerian de joi, împotriva Siriei, ca răspuns la atacul chimic, a fost un prim pas excelent".
Administrația Trump a părut divizată pe fondul evenimentelor din Siria. Secretarul de stat Rex Tillerson a afirmat că atacul aerian al SUA a fost un răspuns singular față de atacul chimic, dar nu semnifică o schimbare în politica americană. Însă ambasadorul american la ONU, Nikki Haley, a declarat că nu poate exista pace în Siria atâta timp cât al-Assad e la putere. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei