Adele pe primul loc în topurille IFPI din 2021, cu albumul "30"

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Marţi, 01 Martie 2022 127
Cântăreaţa britanică Adele a adăugat un nou premiu pe lista sa lungă de onoruri, după ce noul ei album, "30", s-a clasat pe primul loc în Global Album All Format Chart pe anul 2021, au anunţat marţi reprezentanţii Federaţiei Internaţionale a Industriei Fonografice (IFPI), informează Reuters.
Albumul "30", care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din mai multe ţări ale lumii după lansarea sa din luna noiembrie, s-a clasat pe primul loc şi în alte două clasamente alcătuite de IFPI - Global Album Sales Chart şi Global Vinyl Album Chart, cel din urmă aflându-se la ediţia sa inaugurală.
Potrivit Digi24 acest material discografic, al patrulea din discografia cântăreţei Adele, a fost primul album de studio lansat de artista britanică în ultimii şase ani după apariţia pe piaţă a discului ei din 2015 intitulat "25", premiat cu Grammy. Luna trecută, "30" a fost desemnat albumul anului la gala Brit Awards 2022.
Cunoscută pentru cântecele sale nostalgice despre dezamăgirile în dragoste, Adele a spus că a compus piesele de pe albumul "30" pentru a-i explica fiului ei motivele aflate în spatele divorţului de tatăl lui.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei