ANUNȚ APOCALIPTIC pentru cetățeni: „Va fi cea mai grea iarnă, după al Doilea Război Mondial”

de Cuget Liber Miercuri, 23 Noiembrie 2022 273
„Aceasta este cea mai grea iarnă de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace”, a declarat Vitali Klitschko pentru tabloidul german Bild, arată știripesurse.ro. Orașul trebuie să fie pregătit pentru „cel mai rău scenariu” de întreruperi generalizate ale energiei electrice la temperaturi scăzute, caz în care o parte din populație va trebui să fie evacuată, a declarat primarul Kievului, adăugând: „Dar nu vrem să se ajungă la asta!”.
Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că o iarnă sumbră îi așteaptă pe cei trei milioane de locuitori ai capitalei ucrainene, din cauza pagubelor provocate infrastructurii energetice a țării de bombardamentele rusești.
Klitschko l-a acuzat pe președintele rus Vladimir Putin că încearcă să alunge populația din Kiev prin atacuri asupra infrastructurii civile.
„Putin vrea să terorizeze oamenii, să-i facă să înghețe, fără lumină”, pentru a pune presiune asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a declarat Klitschko. „Dar acest lucru nu se va întâmpla. Impresia mea este: oamenii vor deveni doar mai furioși și mai determinați. Nu vom muri și nu vom fugi, așa cum vrea Putin”.
El a cerut Germaniei să trimită de urgență generatoare, îmbrăcăminte de protecție și bunuri umanitare, pe lângă arme pentru apărare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei