Atac cu drujba în Elveția / Cel puțin cinci persoane au fost rănite. Granița cu Germania este închisă!

de Cuget Liber Luni, 24 Iulie 2017 236
Cel puțin cinci persoane au fost rănite, două dintre ele grav în orașul elvețian Schaffhausen, după ce un bărbat înarmat cu o drujbă a intrat în mulțime, a anunțat poliția elvețiană citată de The Guardian.
Poliția nu a dat mai multe detalii despre atac, dar au decis să închidă dragnița cu Germania până îl vor găsi pe suspectul care deocamdată este în libertate și neidentificat.

Un martor a spus: "Un bărbat cu o drujbă a atacat oamenii de pe stradă". Poliția a refuzat să confirme sau să excludă utilizarea drujbei în atac.

Printre victime se numără și o persoană în vârstă care a suferit răni grave în zona capului.
O acțiune de urmărire de amploare este în curs de desfășurare pentru prinderea suspectului despre care se știe doar că este de sex masculin.
Un proprietar de magazin a spus că unul dintre clienții săi a fost atacat în centrul orașului și că acum toată lumea stă în case sau în magazine. Un alt localnic a spus "Este ciudat că așa ceva se întâmplă în Schaffhausen."
Ofițerii au declarat că se confruntă cu o "situație specială", iar la fața locului au fost aduse elicoptere ale poliției.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei