Beyonce - cel mai decorat artist din istoria Grammy

de Simona ANGHEL Luni, 06 Februarie 2023 197
Gala de decernare a Premiilor Grammy 2023 a avut loc pe 5 februarie în Los Angeles și a celebrat cele mai populare acte muzicale. Beyonce și Harry Styles au condus detașat cu trofeele câștigate. Află restul premianților.
Harry Styles a luat acasă premiul principal, câștigând "Album of the Year" pentru materialul "Harry's House". Cântărețul de 29 de ani a câștigat și la categoria "Best Pop Vocal Album".
Beyonce nu s-a lăsat mai prejos și chiar a doborât un record, devenind cel mai decorat artist din istoria Premiilor Grammy. Queen Bey a adăugat încă patru premii Grammy la colecția sa de trofee, cu un total acum de 31. Cel mai recent album al ei, "Renaissance", a câștigat la categoria "Best Dance/Electronic Album", piesa "CUFF IT" a câștigat la "Best R&B Song", "Break My Soul" a fost desemnată "Best Dance/Electronic Recording", iar "Plastic Off the Sofa" a obținut "Best Traditional R&B Performance".
Brandi Carlile a plecat cu trei premii Grammy, la fel ca Bonnie Raitt. Lizzo a câștigat doar un trofeu Grammy, dar a fost unul mare: "About Damn Time" a câștigat "Song of the Year". Kendrick Lamar a dominat categoria hip-hop, cu albumul "Mr. Morale & The Big Steppers", dar și cu piesa "The Heart Part Five".
Printre alți artiști care au plecat acasă cu trofeele Grammy s-au numărat Ozzy Osbourne, Wet Leg și Willie Nelson. În plus, actrița Viola Davis a câștigat Premiul Grammy la categoria "Best Audio Book, Narration, and Storytelling Recording".
 
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei