Când va începe Survivor 2023. Fostul câștigător al show-ului, Alex Delea, a făcut anunțul așteptat de toată lumea

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 27 Noiembrie 2022 320
Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon al show-ului Survivor. Alex Delea a reușit să câștige simpatia publicului și a rămas în inima celor care l-au urmărit și au sperat ca el să fie câștigărorul concursului, lucru care s-a și întâmplat, potrivit RomâniaTV

Alex Delea a ținut să afle de la el că celebrul show va debuta în ianuarie 2023.
„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalina, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnul Dan citire… Survivor România începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a spus Alex Delea în finala „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.

Cum s-a bucurat de o pupularitate foarte mare și a luptat din greu, nici nu pare de mirare că a reușit să câștige Survivor 2022. Acesta a plecat acasă cu 120.000 de euro.

„I-am dat o parte din bani mamei să facă ce vrea cu ei. I-am dat 20.000 de euro, pentru că nu a vrut mai mult. A fost un moment, pe care l-am așteptat și eu și ea de foarte mult timp. I-am spus: “Mamă, trebuie să-ți trimit bani”, a declarat Alex Delea într-un interviu acordat pentru Impact.ro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei