Casa Albă îi acuză pe palestinieni că refuză dialogul

de Cuget Liber Marţi, 12 Decembrie 2017 134
Prin decizia de a nu se întâlni cu vicepreședintele american, Mike Pence, în cursul vizitei pe care o va efectua la sfârșitul lui decembrie în Orientul Mijlociu, responsabilii palestinieni refuză, încă o dată, dialogul, a afirmat, duminică, secretarul său general adjunct, într-un comunicat, relatează AFP.
"Președintele Donald Trump i-a cerut vicepreședintelui Mike Pence să se deplaseze în regiune pentru a ne reafirma angajamentul de a acționa împreună cu partenerii noștri din întreg Orientul Mijlociu pentru eradicarea extremismului care amenință speranțele și visurile generațiilor viitoare", a declarat Jarrod Agen.
Un consilier al președintelui Autorității Palestiniene Mahmoud Abbas a afirmat, recent, că acesta nu se va întâlni cu vicepreședintele Mike Pence, după decizia lui Donald Trump de a declara unilateral Ierusalimul drept capitală a Israelului.
"Nu va fi nicio întâlnire cu vicepreședintele american în Palestina", a declarat, pentru AFP, Majdi al-Khalidi, consilier diplomatic al președintelui Abbas.
În a doua jumătate a lunii decembrie, vicepreședintele Mike Pence este prevăzut să întreprindă un turneu în Israel și Teritoriile Palestiniene.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei