CAZ ȘOCANT! Și-a UCIS soția în bătaie și se lăuda pe rețelele de socializare cu imaginile cu ea bătută

de Cuget Liber Marţi, 19 Decembrie 2017 2680
Maxim Gribanov, în vârstă de 34 de ani, a atacat-o pe soția sa Anastasia Ovsiannikova, în vârstă de 28 de ani, în orașul Lebedyan, în vestul Rusiei, după ce aceasta l-a informat că dorește să-l părăsească.
După ce a lovit-o ore în șir i-a făcut fotografii pentru a se lăuda prietenilor săi cu privide la modul în care a ținut-o sub control.
Imaginile postate pe rețelele de socializare o arată pe femeia desfigurată așezată pe o canapea cu răni îngrozitoare care-i acoperă tot trupul.

Femeia a reușit să apeleze la serviciile de urgență care au intervenit, au preluat-o și au dus-o la spital cu vânătăi severe, sângerări interne și oase rupte. La scurt timp după aceea a intrat în comă și a murit șase zile mai târziu.
Potrivit prietenilor și familiei, femeia care era o victimă a violenței domestice de mult timp a încercat să-l anunțe pe Gribanov că vrea să-l părăsească după ce a cunoscut pe altcineva.
În ultimii ani, Anastasia a trăit o adevărată traumă, soțul ei obligând-o să renunțe la locul de muncă pe care îl avea la primărie și amenințându-i pe tatăl și fratele ei dacă raportează la autorități abuzurile la care este supusă.

Purtătorul de cuvânt al poliției locale, Iulia Kuznetzova, a declarat că bărbatul a pledat vinovat pentru uciderea tinerei și a spus că a avut motivele sale să o bată atât de rău, scrie libertatea.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei