Chișinăul va elabora un plan de acțiuni privind Transnistria

de Cuget Liber Miercuri, 26 Iunie 2013 68
Deputatul comunist Artur Reșetnicov a anunțat, în cadrul emisiunii "În PROfunzime", că autoritățile de la Chișinău vor elabora un plan de acțiuni privind Transnistria. 
"Noi am vrut să transmitem un mesaj oamenilor. Noi, cei din Par-lament, indiferent de culoarea politică, vrem pace. Parlamentul a pri-mit o declarație și s-a obligat să elaboreze un plan de acțiuni și sper că vom lucra împreună asupra acestuia. Una dintre propuneri a fost să formăm un grup de lucru cu reprezentanți de la Chișinău. Sperăm că la masa de negocieri să se implice și cei de la Tiraspol", a afirmat Reșetnicov, relatează PRO TV Chișinău.
Totodată, liderul Partidului Democrat din Rep. Moldova, Dumitru Diacov, a menționat că autoritățile de la Chișinău se așteaptă la o evoluție după ce Evgheni Șevciuk a devenit lider al regimului separatist de la Tiraspol.
"Toți ne-am așteptat la o evoluție. Acum au venit oameni noi și noi am sperat că vor fi schimbări. Noi nu ne putem comporta ca și Tiraspolul. Noi suntem parteneri la nivel de Uniune Europeană", a declarat Diacov. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei