Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo”

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 29 Septembrie 2022 391
Mihai Bendeac a rupt contractul pentru show-ul de la Antena 1 şi a anunţat că nu mai apărea în acest proiect. Producătorii i-au găsit imediat un înlocuitor, potrivit RomâniaTv

Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. Costel Bojog va apărea în calitate de jurat permanent la iUmor, începând din cea de-a şasea ediţie a show-ului, difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo și sunt încântat că am șansa să cunosc oameni interesanți și valoroși la masa juraților. Sigur că n-am scăpat nici de roast-urile usturătoare, dar iUmor este şi despre asta, pentru că… iUmor şi n-ai scăpare! Până acum m-am distrat foarte tare şi am învăţat multe! E o experienţă grozavă!”, a declarat Costel Bojog.

La ediţia de duminică, de la 20.00, juratul-surpriză este Maia Morgenstern. Actriţa nu va scăpa nici ea de bine-cunoscutul tratament al emisiunii, o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor la care se aşteaptă cel mai puţin!



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei