Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în filme. Părinții ei s-au opus: „Au aflat abia în ziua în care am semnat contractul”

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Marţi, 04 Octombrie 2022 184
Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în filme. Simpatica actriță a fost mereu o prezență discretă, dar, paradoxal, deschisă în fața curiozităților fanilor. Într-un interviu amplu pentru numărul de septembrie al revistei VIVA!, actrița ne-a vorbit atât despre viața ei personală, cât și despre cea profesională. Printre altele, am fost uimiți să aflăm că, inițial, părinții ei nu au sprijinit-o în dorința de a face carieră în cinematografie.
Așa e. Părinții mei, inițial, nu au fost deloc încântați de idee. După prima zi de casting, le-am zis că s-ar putea să mă mai cheme la probe și îmi aduc aminte foarte clar de reacția mamei: “Hai, termină cu prostiile! Ai fluturi în cap”. Tati o susținea și el, logic. (râde) Eu mă angajasem deja la o companie de construcții și prima zi de casting a coincis cu prima zi de job. Iar mama – pentru care stabilitatea e literă de lege – îmi spunea că am găsit un job bine plătit care îmi poate oferi stabilitate și că ar fi bine să mă țin de el.

Da, Minodora este cel mai îndrăgit și popular personaj interpretat de mine. Oamenii știu și se uită și la celelalte seriale, însă mereu le voi rămâne în amintire cu acesta! A fost cam cel mai de succes serial românesc, încă se mai difuzează, mă știu și copiii de 7 ani, e normal cumva. (zâmbește) Ca impact, a coincis cu un nou drum în viața mea, așa că Mindora cu siguranță mi-a schimbat viața la 180 de grade. Știi care mi se pare cel mai mare cadou pe care mi l-a făcut Minodora?! Îmbrățișările pe care le primesc din partea oamenilor necunoscuți, felicitările și suportul primit de la niște oameni care nu te cunosc personal. Să primești atâta căldură… e magic! Chiar e! Citește mai departe

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei