Cum îți poți îmbunătăți semnalul la telefon oriunde te-ai afla

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 22 Ianuarie 2023 340
Acest truc te poate ajuta să ai un semnal mai bun la telefon, mai ales atunci când te afli într-o călătorie într-o zonă izolată, potrivit RomâniaTV

Știm cu toții cât de rău este să nu ai semnal la telefon, mai ales când ai o urgență. Un expert iPhone vine cu un truc ingenios care îi ajută pe utilizatorii de smartphone-uri să își îmbunătățească semnalul.

Scott Polderman este cunoscut pe Tik Tok pentru sfaturile și trucurile pe care le prezintă pe această platformă și pentru că îi ajută pe utilizatorii de iPhone să își maximizeze experiența. În cel mai recent videoclip, Polderman a împărtășit un truc prin care oamenii pot obține un semnal mai bun atunci când sunt în călătorie. Metoda esre cât se poate de simplă. Tot ce trebuie trebuie să faceți este să activați și să dezactivați modul avion al dispozitivului.

În interiorul telefoanelor cu sistem de operare iOS, un modem se conectează la rețelele de telefonie mobilă din apropiere pentru a-i oferi un semnal. Dispozitivul face automat verificări intermitente pentru a vedea dacă există o rețea mai bună la care să se conecteze. Lucrul acesta consumă foarte multă energie, de aceea e bine să o faceți doar dacă este cu adevărat nevoie.

„Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați click pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze. Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești de la un imobil la altul”, a explicat Polderman.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei