DESCOPERIRE MACABRĂ! Trei cadavre, găsite după prăbușirea mai multor imobile vechi

de Cuget Liber Marţi, 06 Noiembrie 2018 195
La peste 24 de ore de la prăbușirea mai multor imobile vechi în centrul Marsiliei, în sud-estul Franței, trei cadavre au fost descoperite marți sub dărâmături, relatează AFP.
Cadavrul unei femei și cele a doi bărbați au fost descoperite în ruinele imobilelor prăbușite în cartierul foarte popular Noailles, a anunțat procurorul Marsiliei, Xavier Tarabeux.
Căutările, la care au participat peste 120 de pompieri, au continuat pentru găsirea de supraviețuitori. În total, potrivit autorităților, între 5 și 8 persoane s-ar putea afla sub dărâmături.
După prăbușirea a două clădiri vechi luni dimineață, urmată de prăbușirea parțială a unei a treia clădiri învecinate la sfârșitul zilei, salvatorii au încercat să găsească cinci locuitori, dați dispăruți, precum și 3 persoane care ar fi putut fi invitate în clădirea situată pe strada Aubagne, la numărul 65.
Ploaia care a căzut asupra orașului Marsilia luni seara și marți dimineață, uneori torențială, a încetinit progresul operațiunilor de salvare și a crescut riscurile, a declarat comandantul serviciului de pompieri din orașul francez.
'Urgența este salvarea de vieți omenești', a declarat marți dimineață de la fața locului ministrul francez de interne, Christophe Castaner.
Începând din 2011, primăria a început un vast proiect de reabilitare a centrului orașului, însă fără a remedia cu adevărat problemele. Potrivit unui raport transmis guvernului în 2015, clădirile cu probleme reprezintă un risc pentru sănătatea și siguranța a 100.000 de locuitori ai orașului Marsilia.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei