"Doar grecii pot decide dacă vor păstra sau nu moneda euro"

de Cuget Liber Sâmbătă, 04 Iulie 2015 187
Ministrul german de finanțe, Wolfgang Schaeuble, consideră că doar grecii pot decide dacă vor continua cu moneda euro sau, cel puțin temporar, fără ea, însă Grecia rămâne membră a uniunii monetare, transmite Reuters, citând un interviu apărut în ediția de sâmbătă a cotidianului Bild, potrivit Agerpres.

'Grecia este membră a zonei euro. Nu e niciun dubiu în legătură cu acest lucru. Dacă cu euro sau temporar fără el, doar grecii pot răspunde la această întrebare. Este clar că nu vom lăsa poporul în încurcătură', a declarat ministrul german, reiterând că riscurile de contagiune sunt limitate. 

'Chiar dacă s-ar ajunge la prăbușirea unor bănci individuale, riscul de contagiune este relativ scăzut', a spus Schaeuble, reamintind că 'piețele au reacționat cu reținere în ultimele zile'. 'Acesta arată că problema este gestionabilă', a subliniat oficialul german.

Taguri

Comentează știrea

costy
4 iulie 2015
afaceri

Bani urgent, din prima lună! Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: [email protected]

rodica
5 iulie 2015
castiguri din prima luna!

Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei