Donald Trump depune plângere împotriva CNN pentru defăimare

de Mircea GHIȚĂ Marţi, 04 Octombrie 2022 249
Fostul preşedinte american Donald Trump a depus o plângere împotriva CNN, acuzând canalul de ştiri că îl defăimează deoarece se teme că va candida din nou la preşedinţie în 2024 şi pretinzând despăgubiri de 475 de milioane de dolari, notează AFP.
„CNN, unul din principalele canale de televiziune din Statele Unite, a căutat să-şi folosească imensa influenţă, presupusă ca o sursă de informare şi de încredere, pentru a-l defăima pe reclamant în faţa telespectatorilor şi cititorilor săi, în încercarea de a-l învinge politic”, potrivit textul plângerii depuse în Florida.
„Campania de descurajare a CNN, sub forma defăimării şi calomniei împotriva reclamantului, a escaladat în ultimele luni, deoarece CNN se teme că reclamantul va candida la preşedinţie în 2024”, potrivit aceleiaşi surse.
Donald Trump cere despăgubiri de 475 de milioane de dolari.
Pe tot parcursul mandatului său, fostul preşedinte republican a avut o relaţie oribilă cu marile media precum CNN şi New York Times, pe care le-a numit media fake news. În mod regulat, el s-a dezlănţuit împotriva lor pe Twitter, de unde între timp a fost interzis, reaminteşte AFP.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei