Epidemia de Coronavirus / Mii de medici militari, trimiși la noul spital din Wuhan

de Cuget Liber Duminică, 02 Februarie 2020 156
La noul spital construit în orașul Wuhan din cauza epidemiei cu coronavirus vor fi detașați peste o mie de medici militari.

Armata chineză va trimite 1.400 de cadre medicale ale forțelor armate pentru a trata pacienții la noul spital construit în orașul Wuhan, focarul epidemiei de coronavirus, a informat duminică agenția de presă chineză Xinhua, relatează Agerpres.

Începând de săptămâna viitoare, personal al Armatei de Eliberare a Poporului și universităților armatei și forțelor aeriene și navale va fi repartizat la Spitalul Huoshenshan, unde sunt internați pacienți infectați cu coronavirus, a precizat Xinhua.

De asemenea, la noul spital, cu o capacitate de 1.000 de paturi, au fost alocați experți în domeniul prevenirii și controlului epidemiilor, a menționat sursa citată.

Autoritățile chineze au anunțat duminică că numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morți. Totodată, Filipine a anunțat duminică primul deces în afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei