Fotomodel de talie internațională, găsit mort în casă

de Cuget Liber Miercuri, 18 Iulie 2018 403
Cea mai bună prietenă a lui Kate Moss, fotomodelul Annabelle Neilson, a fost găsită fără suflare în propria casă. Muza designerului Alexander McQueen a încetat din viață, joi, la vârsta de 49 de ani. Cauza morții nu a fost făcută publică de către autorități, dar este confirmat faptul că nu este vorba de o moarte suspectă.
Annabelle Neilson a făcut parte din topul celor mai apreciate modele din lume și a fost foarte bună prietenă cu Kate Moss și Naomi Campbell. Deși a avut o carieră de succes ca model și mai târziu ca autor de cărți pentru copii, viața ei a fost plină de tragedii personale.
Când avea doar 16 ani a fost victima unui atac în timp ce se afla cu niște prieteni de familie într-o călătorie prin Australia. Agresorul a legat-o pe Annabelle de un copac și a bătut-o timp de două ore. A scăpat cu viață, dar a avut nevoie de o intervenție chirurgicală reconstructivă.

După incident, britanica a suferit de depresie severă. S-a apucat de consumul de droguri și a renunțat la școală. Despre acel moment, modelul spunea în anul 2015 că heroina i-a salvat viața într-un fel, pentru că altfel s-ar fi sinucis. A reușit să renunțe la droguri după mulți ani de dependență.
În 2010, moartea sufletului ei pereche, Alexander McQueen, care s-a sinucis, i-a lăsat un gol imens în suflet.
Annabelle Neilson, a cărei bunică a fost verișoara Reginei Mame, a fost căsătorită cu Nathaniel Philip Rothschild, unul dintre membrii celei mai puternice și bogate familii din lume. Cei doi s-au căsătorit în 1994, însă au divorțat trei ani mai târziu, scrie tabu.ro

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei