Germania pune NOI TAXE pentru șoferi

de Cuget Liber Joi, 06 Noiembrie 2014 2236
Guvernul german a adoptat miercuri un proiect de lege care vizează extinderea taxei pentru camioane începând din vara anului următor, transmite AFP.
Proiectul de lege pentru modificarea taxei federale de drum pentru camioane prevede o extindere în trei etape. De la 1 iulie 2015, taxa de trecere pentru camioane va fi extinsă pentru încă aproximativ 1.100 km de drumuri naționale. Începând de la 1 octombrie 2015, taxa se va aplica și camioanelor cu o masă maximă autorizată de minimum 7,5 tone. În sfârșit, proiectul prevede extinderea taxei pentru camioane la toate drumurile principale din Germania începând din 2018.
În prezent, această taxă nu vizează decât camioanele cu o masă maximă autorizată de peste 12 tone și nu este în vigoare decât pentru 12.800 de kilometri de autostradă și 1.200 de kilometri de drumuri naționale din Germania.
'Extinderea și aprofundarea taxei pentru camioane va aduce venituri suplimentare de aproximativ 875 milioane de euro numai în cursul actualei legislaturi', a informat într-un comunicat ministrul german al Transporturilor, Alexander Dobrindt, adăugând că aceste fonduri suplimentare ar urma să fie investite în întreținerea infrastructurilor rutiere.
În 2013, taxa pe camioane a adus Germaniei 4,4 miliarde de euro, scrie realitatea.ro.
Taguri

Comentează știrea

alin
6 noiembrie 2014
angajari

Oferta locuri de munca pentru toti!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei