Hezbollah acuză din nou Israelul de spionaj asupra Libanului

de Cuget Liber Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 98
Un deputat al Hezbollahului șiit libanez a acuzat din nou Israelul că spionează Libanul, inclusiv amba-sadele și forța interimară ONU din această țară.
În cadrul unei conferințe de presă, Hassan Fadlallah a afirmat că Israelul a instalat stații de ascultare la frontiera cu Libanul, pentru a spiona "țara, locuitorii săi, ambasa-dele precum și forțele ONU (Finul) prezente pe teritoriul său".
Deputatul care a făcut declarațiile în urma unei reuniuni comune a comisiilor parlamentare a Afacerilor Externe și a Telecomunicațiilor cu privire la acest dosar a declarat că Israelul spionează rețeaua libaneză de telecomunicații și Internet, adăugând că ambasadorii statelor membre permanente ale Consiliului de Securitate al ONU și cei ai statelor participante la Finul au fost invitați la această reuniune pentru debriefing.
Responsabili libanezi și lideri ai Hezbollah au acuzat în repetate rânduri Israelul de spionaj asupra țării lor și au anunțat descoperirea instalațiilor de spionaj utilizate de Israel de-a lungul frontierei libaneze. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei