Incident la reședința premierului britanic. O mașină a intrat în porțile de pe Downing Street

de Madalina PETRESCU Joi, 25 Mai 2023 193
O mașină a intrat joi, 25 mai, în porțile din față de la Downing Street, unde se află biroul și reședința premierului britanic Rishi Sunak, a anunțat poliția londoneză, adăugând că un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de conducere periculoasă, informează Reuters.
„În jurul orei 16:20 (ora locală, n.r.), o mașină s-a ciocnit de porțile de pe Downing Street, pe Whitehall. Ofițerii înarmați au arestat un bărbat la fața locului sub suspiciunea de daune penale și conducere periculoasă”, a precizat poliția metropolitană din Londra, într-un comunicat de presă.
„Nu există informații despre existența unor persoane rănite”, a mai transmis poliția londoneză, care a adăugat că o anchetă a fost începută.
Un martor al agenției Reuters a declarat că în fața porții se afla un vehicul argintiu de mici dimensiuni, de tipul hatchback, cu ușile și portbagajul deschise.
Au fost instituite cordoane de forțe de ordine de-a lungul Whitehall, un drum principal care trece pe lângă Downing Street, unde se află mai multe departamente guvernamentale, care a fost închis, atât pentru traficul rutier, cât și pentru pietoni. Zona Whitehall este de obicei plină de turiști.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei