Kevin Costner şi Morgan Freeman filmează în România

de Madalina PETRESCU Luni, 05 Iunie 2023 176
Kevin Costner şi Morgan Freeman produc un serial care se filmează deja în țara noastră. Este vorba despre o dramă istorică, numită „The Gray House”.

The Gray House are şase episoade şi spune povestea unor femei care au fondat prima reţea de spionaj americană. Este realizată de Territory Pictures (casa condusă de Kevin Costner), Revelations Entertainment (casa condusă de Morgan Freeman) şi Big Dreams Entertainment. Se va lansa probabil anul viitor.
”The Gray House” se filmează integral în România

Filmările pentru „The Gray House”, au început din această primăvară și au loc integral în România, la Castel Film. Se preconizează că filmările vor dura până în luna august a acestui an, potrivit Urban.ro.

The Gray House este o poveste adevărată, nespusă, despre trei eroi aboliționiști uimitor de curajoși din timpul Războiului Civil, care s-au întâmplat să fie femei. Având o pasiune pentru istorie, este întotdeauna o satisfacție personală să împărtășesc povești cu straturi bogate despre eroii necunoscuți ai Americii. Sunt încântat să îmi unesc forțele cu prietenii mei, Leslie Greif și Morgan Freeman, pentru a produce această saga epică importantă”, a precizat Kevin Costner, atunci când s-a anunțat proiectul.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei