Mahmoud Abbas îi dă flit vicepreședintelui american Mike Pence

de Cuget Liber Luni, 11 Decembrie 2017 170
Președintele palestinian, Mahmoud Abbas, nu îl va primi în vizită pe vicepreședintele american Mike Pence, a anunțat, sâmbătă, un consilier al lui Abbas, după decizia președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului, relatează AFP.
"Nu va avea loc nicio întâlnire cu vicepreședintele american în Palestina", a declarat Majdi al-Khalidi, un consilier pe probleme diplomatice al președintelui Abbas.
Vizita lui Mike Pence în Israel și în teritoriile palestiniene este prevăzută în a doua jumătate a lunii decembrie.
"Odată cu decizia lor asupra Ierusalimului, Statele Unite au încălcat toate liniile roșii", a spus consilierul președintelui Abbas.
Președintele Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, lider al Fatah, nu a menționat vizita lui Mike Pence în reacția sa, miercuri, la declarația lui Donald Trump.
Joi, un responsabil al partidului palestinian Fatah a afirmat că vicepreședintele american Mike Pence "nu este bine venit în Palestina", după decizia președintelui Donald Trump de a recunoaște Ierusalimul drept capitală a Israelului. 
Taguri

Comentează știrea

Gigi
11 decembrie 2017
Palestina mon amour !

Javrele astea musulmane isi inchipuie ca o intreaga lume sufera pentru ca ele au intrat in conflict cu lumea catolica . Vor afla repede ca ei sunt singuri si slabi , iar umanitatea nu - i apara ...

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei