Mobilizare de forţe pentru găsirea unui copil de doi ani dispărut fără urmă!

de Alina DRACOPOL Joi, 28 Martie 2024 255
UPDATE - Autorităţile sârbe au oprit căutările fetiţei de doi ani, iar tatăl minorei a fost supus testelor poligraf.

xxx

O cursă contracronometru se desfășoară în Serbia! Serviciile de urgență se mobilizează pentru a o localiza pe Danka Ilić, în vârstă de doi ani, care a dispărut din Banjsko Polje, scrie Novinite. Activarea sistemului „Găsește-mă” marchează o premieră pentru Serbia, subliniind urgența situației.
Danka, descrisă ca având părul castaniu, ochi căprui și având o înălțime de aproximativ 85 de centimetri, a fost văzută ultima oară purtând pantaloni violet și o jachetă verde măsline, cu părul legat într-o coadă.
Eforturile de căutare se intensifică pe măsură ce echipele de salvare, inclusiv câini de căutare și elicoptere, piaptănă terenul accidentat, în timp ce apelul emoționant al tatălui de pe rețelele de socializare ţine comunitatea cu sufletul la gură.
Fetiţa ar putea fi în România
Vidin din Bulgaria este la o oră și jumătate distanță de Bor (orașul în care a dispărut copilul) iar Dobreta Turnu Severin din România este la două ore și jumătate de Bor, ambele suficient de aproape pentru ca fetița să fie transportată rapid, în cazul în care a fost răpită.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei