Parlamentarii au revenit din vacanţă doar ca să intre iar. Au muncit săptămâna aceasta fix o zi

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 02 Februarie 2023 141
Parlamentarii au revenit din vacanţă doar ca să intre iar. Au muncit săptămâna aceasta fix o zi, după care şi-au luat liber până luni, potrivit Antena3


După aproape două luni de vacanța, parlamentarii s-au întors ieri la muncă. Însă doar pentru o zi. Au lucrat miercuri, iar acum au liber până luni. Au avut plen și la Senat și la Camera Deputaților, însă doar ședințe de deschidere. Şi, ca de obicei, îşi găsesc scuze pentru lipsa de activitate, aceleaşi pe care le auzim în fiecare an.


30 de minute. Atât au stat ieri deputaţii la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, în timp ce senatorii au fost ceva mai harnici, timp de două ore au participat la plenul Senatului. Aceasta a fost prima săptămână de lucru pentru parlamentari după aproape două luni de vacanţă.


Aleşii spuneau că vin la serviciu pentru comisii şi, mai mult, unii dintre ei vorbeau şi despre activitatea de sfârşit de săptămână în teritoriu.

Singura comisie care astăzi ar fi trebuit să-şi desfăşoare activitatea cu prezenţă fizică este comisia de apărare din Camera Deputaţilor, însă vedem că uşa este încuiată pentru că şi activitatea acestei comisii s-a mutat cu studiu individual.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei