Prăjiturile cu marijuana, aduse la petrecere pentru că invitatul nu ar fi avut bani să cumpere un cadou

de Cuget Liber Joi, 02 Februarie 2023 436
Prăjiturile cu marijuana aduse la petrecerea din Râmnicu Vâlcea au fost oferite drept cadou. Acestea au costat 750 de lei și au fost prezentate drept „bunătăți din Olanda“.potrivit Realitatea

Bărbatul care a dus prăjituri cu marijuana la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui bărbat din Râmnicu Vâlcea și-a recunoscut fapta și şi-a explicat decizia de a oferi sărbătoritului prăjituri cu droguri susţinând că a vrut să îi cumpere un parfum, dar că nu a avut suficienţi bani pentru acest cadou, astfel că a apelat la cadoul care a băgat în spital 15 invitaţi.

Bărbatul a spus că a dat 750 de lei pe drogurile pe care le-a folosit ca ingredient pentru negresele oferite drept cadou. 

„Inculpatul justifică faptul că acesta era cadoul pe care dorea să il facă organizatorului petrecerii pentru că un parfum, la care se gândise în prealabil, i-ar fi depăşit bugetul. Aceste prăjituri erau de tip brownies, inculpatul susţinând că le-a preparat chiar el acasa cu marijuana cumpărată de la o persoană necunoscută, prin intermediari. Preţul achiziţiei a fost de 750 de lei, potrivit declaraţiei sale, astfel încât justificarea acestui cadou neobişnuit pe lipsa încadrării în buget a unui parfum al cărui preţ ar fi similar nu poate fi reţinută”, se arată în documentele Tribunalului Vâlcea.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei