Premierul Ciolacu i-a adus în țară, cu aeronava oficială, pe tinerii blocaţi în aeroportul din Dubai

de Madalina PETRESCU Vineri, 19 Aprilie 2024 1473
Premierul Marcel Ciolacu a postat imagini din aeronava oficială cu care revină în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor i-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile.
”Spre ţară, alături de tinerii pe care furtuna teribilă i-a blocat zilele trecute pe aeroportul din Dubai. Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile…”, a scris premierul pe Facebook.

Premierul Ciolacu s-a aflat într-o vizită oficială, în Dubai şi Emiratele Arabe Unite, împreună cu o delegaţie care a cuprins mai mulţi miniştri.

Ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, aflată în Dubai cu premierul Ciolacu, a anunţat că 20 de copii şi doi profesori însoţitori, blocaţi în Dubai din cauza furtunii, se vor întoarce cu premierul Marcel Ciolacu.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat joi că un grup de români aflat pe Aeroporul din Dubai, afectat de condiţiile meteorologie nefavorabile, a revenit în ţară cu o cursă aeriană operată din Abu Dhabi. Cel de-al doilea grup de cetăţeni români de pe aeroport şi un al treilea grup, care a cerut ajutorul Consulatului de la Dubai, au fost îndrumate spre cazare până la găsirea unei soluţii de întoarcere.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei