Primul raport după doborârea zborului MH17 în Ucraina: Avionul, lovit de mai multe proiectile

de Cuget Liber Miercuri, 10 Septembrie 2014 320
Primul raport al experților olandezi după doborârea zborului MH17 în estul Ucrainei arată că avionul cu 298 de oameni la bord, aparținând Malaysian Airlines, a fost lovit de mai multe proiectile.
Primul raport privind prăbușirea cursei MH17 în estul Ucrainei, la 17 iulie, arată că avionul malaysian a fost lovit de "numeroase obiecte" care "au străpuns avionul cu mare viteză", relatează BBC News Online, citat de Mediafax.
Kievul și Occidentul i-au acuzat pe separatiștii proruși că sunt responsabili de tragedie, iar Moscova și insurgenții acuză Kievul.
"Anchetăm asupra cauzelor accidentului și nu asupra responsabilităților", a subliniat Vernooij.
În urma catastrofei, cadavrele majorității victimelor au fost transportate în Olanda, pentru a fi identificate. Aproape 200 dintre ele au fost identificate.
Cutiile negre au fost analizate în Anglia, de către Biroul britanic de anchetă pentru accidente aeriene. Conducerea anchetei asupra cauzelor accidentului a fost încredințată Olandei, scrie realitatea.net.
Taguri

Comentează știrea

Ștefan
11 septembrie 2014
operatori online

Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti CV si cerere de detalii la email :[email protected]

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei