Probleme majore la BMW: Gigantul german a fost obligat să oprească producția

de Cuget Liber Luni, 29 Mai 2017 259
BMW plănuiește să extindă reducerile de producție din Germania către China și Africa de Sud, în condițiile în care producătorul auto se luptă cu o problemă de aprovizionare pentru părți componente ale volanului, scrie Bloomberg. Producția din fabricile din Shenyang și Rosslyn se va opri pentru o zi, în timp ce fabrica din Leipzig, Germania, va fi parțial închisă, potrivit purtătorului de cuvânt al grupului german, Michael Rebstock. Sit-ul de la Leipzig a fost închis de vineri, și altă facilitate din Munchen a fost afectată săptămâna trecută de incapacitatea unui furnizor italian de a livra părțile agreate.

Profitabilitatea BMW a scăzut în primul trimestru, în condițiile în care îmbătrânirea producției a obligat compania să ofere beneficii beneficii pentru a accelera vânzările. Producătorul german a livrat cu 5,2% mai multe mașini în T1 față de aceeași perioadă a anului trecut, comparativ cu un salt de 16% la Mercedes, care anul trecut a vândut mai multe mașini decât BMW pentru prima oară în ultimul deceniu.

"Nu știm să spunem în acest moment când va reveni producția în parametrii normali", a spus Rebstock, care a adăugat că BMW va decide asupra următoarelor plafonări de producție după cum va fi necesar. El a descris impactul financiar al măsurii ca "gestionabil", dar încă nu se știe exact cât de tare va afecta compania.

Modelele de la Seria 1 până la Seria 4 sunt afectate de oprirea producției. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei