Proteste la bulgari. Vama Giurgiu e blocată

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Miercuri, 03 August 2022 306
Traficul prin vama Giurgiu-Ruse ar putea fi îngreunat miercuri seara. Pe teritoriul statului bulgar, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, se va desfăşura o acţiune de protest, potrivit Realitatea.net

"Autorităţile bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că, astăzi, 3 august 2022, între orele 18:00 şi 23:00, pe teritoriul statului bulgar, în zona sensului giratoriu, înainte de zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, se va desfăşura o acţiune de protest. Din acest considerent, preconizăm că traficul prin PTF Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, se va desfăşura cu dificultate şi este posibil să înregistrăm timpi ridicaţi de aşteptare', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ITPF Giurgiu.
În aceste condiţii, ITPF Giurgiu recomandă tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să fie evitată aglomerarea punctului de trecere a frontierei menţionat.
În această după-amiază, înainte de începerea protestului, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, prin PTF Giurgiu, este de 180 de minute pentru camioane, la ieşirea din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare în ţară. Pentru autoturisme timpul de aşteptare este de 30 de minute la ieşirea din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare în ţară. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei