Pungi de hârtie personalizate pentru firme de catering și ambalaje sustenabile la Snick Ambalaje

de Cuget Liber Luni, 19 Decembrie 2022 83
Conceptul de mâncare livrată la pachet a luat amploare în ultimii ani. Din lipsă de timp oamenii preferă să comande preparatele dorite și să nu mai stea în bucătărie. Au și de unde alege, ce-i drept. Restaurantele și firmele de catering își actualizează constant meniurile și tot adaugă diverse feluri pentru ca toată lumea să aibă de unde alege mâncarea dorită. Însă, pentru ca mâncarea să ajungă la clienți în bune condiții, managerii și cei care dețin un astfel de restaurant, trebuie să apeleze la un furnizor de unde pot cumpăra ambalaje rezistente. 

Snick Ambalaje vine în ajutorul tău dacă ești în căutarea unui partener de încredere care să te echipeze cu tot ce ai nevoie pentru transportul mâncării. În gama de produs poți găsi tacâmuri de unică folosință, boluri pentru supe cu tot cu capace, farfurii biodegradabile, pungi de hartie personalizate pentru firme de catering, dar și cutii pentru pizza sau tort.

Mâncare livrată în condiții optime 

O mare majoritate a oamenilor se plâng de multe ori că preparatele lor ajung reci sau chiar vărsate. De aici apar anumite reticențe și nemulțumiri ce nu aduc un feedback bun restaurantului. Cei care se ocupă cu aprovizionarea localului cu ambalaje nu țin cont însă de calitatea lor, de aici rezultând o astfel de situație. Dacă te gândești să schimbi furnizorul trebuie să afli despre oferta celor de la Snick Ambalaje. Aici produsele de unică folosință sunt sustenabile, în primul rând, ceea ce implică și că nu au plastic în compoziție.

În al doilea rând, acestea sunt calitative și rezistente. Condițiile de transport pot varia de la curier la curier, dar dacă mâncarea este depozitată corespunzător, nu va mai trebui să-ți faci griji despre starea acesteia odată ajunsă la ușa clientului. Aceste ambalaje dispun de o compartimentare ideală, așadar mâncarea nu se va amesteca sau va ajunge împrăștiată prin pungă.

Deoarece plasticul dăunează mediului înconjurător, Snick Ambalaje propune obiecte de unică folosință eco-friendly. Astfel vei promova acest stil sustenabil în localul tău, folosind în același timp ambalaje rezistente. 

Ambalaje personalizate pentru o promovare eficientă 

Dacă vrei să-ți personalizezi ambalajele cu logo-ul firmei sau să adaugi un text care să prindă la public, să știi că tot Snick Ambalaje te poate ajuta în acest demers. Ba mai mult, poți alege o culoare specifică pentru ambalaje, pentru a te diferenția de celelalte localuri. De la Snick Ambalaje poți alege ambalajele de care ai nevoie și le poți personaliza așa cum dorești tu. 

Pentru a putea testa în prealabil ambalajele poți comanda sacoșa cu mostre gratuită. Poți alege ambalajele pe care le consideri tu utile pentru afacerea ta și să le supui unui mic test înainte de a plasa comanda propriu-zisă. La comenzile mai voluminoase ai parte de discounturi generoase de care poți profita. Acceseaza site-ul Snick-Ambalaje.com unde poți vedea gama completă de produse.

Alege un furnizor sigur, pe care știi că te poți baza de fiecare dată. Alege Snick Ambalaje!


Date de contact:

[email protected]
Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei