Român, prins de polițiștii spanioli cu doi oameni sechestrați în mașină

de Cuget Liber Marţi, 09 Aprilie 2019 135
Un român de 21 de ani a fost prins de Garda Civilă din Spania cu doi oameni sechestrați în mașină. S-a întâmplat la Madrid, iar tânărul a încercat să scape de un control de rutină al ofițerilor. Se pare că românul a încercat să lovească mașinile poliției.

Românul a încercat să scape de un control de rutină al ofițerilor de la Garda Civilă Rutieră, scrie elcierredigital.com. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și l-au prins pe drumul dintre Madrid și Toledo, abia atunci atunci când vehiculul pe care îl conducea a suferit pagube care l-au împiedicat să continue fugă și s-a refugiat într-o benzinărie. În timpul urmăriri, românul a încercat să-i calce pe oamenii legii sau să lovească mașinile poliției, susțin reprezentanții Gărzii Civile.

În vehicul abandonat de român, polițiștii spanioli au fost găsită o femeie cu mâinile legate, aflată pe scaunul din dreapta șoferului, iar în portbagaj se afla un bărbat. Ambii le-au spus polițiștilor că au fost răpiți de român în Getafe, după ce i-a amenințat cu arma și i-a lovit în repetate în rânduri. Deocamdată nu se cunosc motivele sechestrării celor doi.

Românul a fost arestat și este acuzat de răpire, furt cu violentă, nesupunere gravă față de polițiști. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei