Tom Jones, în convalescenţă după o nouă operaţie de înlocuire de şold

de Mircea GHIȚĂ Duminică, 27 Noiembrie 2022 232
Sir Tom Jones se află în convalescenţă după ce a trecut prin a doua operaţie de înlocuire de şold, relatează contactmusic.com.
Cântăreţul britanic în vârstă de 82 de ani, care a suferit o operaţie la şold în 2017, a dezvăluit recent, prin intermediul reţelelor sociale, că se recuperează după ce a suferit o a doua intervenţie chirurgicală similară, la celălalt picior.
Interpretul hitului „Delilah” a scris pe Instagram: „Papa are acum două şolduri noi! Pentru toţi cei îngrijoraţi şi care au trimis urări de bine, sunt încântat să vă transmit că recenta intervenţie chirurgicală prin care am trecut a mers foarte bine, urmez sfaturile şi fac fizioterpie, aşa că sunt bucuros să spun că voi reveni curând!”.

Tom Jones a vorbit despre problemele sale de sănătate la începutul acestui an, când a dezvăluit că urmează să treacă printr-o a doua operaţie de înlocuire de şold.

Vedeta a recunoscut, de asemenea, că evoluţia sa pe scenă depindea de problema de la şold. „Am o masă de inversie în cabină. Aşa că stau stau cu susul în jos câteva minute. Pot să interpretez cam patru melodii aşa”, a spus el. „Am descoperit că pot să cânt mai uşor stând jos decât în picioare”, a adăugat artistul la acea vreme.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei