Un milion de euro, pentru o fotografie actuală cu Michael Schumacher

de Cuget Liber Luni, 19 Decembrie 2016 204
Imobilizat la pat, în urma unui cumplit accident de schi petrecut pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher (47 de ani) se află de atunci într-o stare precară de sănătate.

Deși familia fostului campion mondial a restricționat accesul la informație în ceea ce-l privește pe acesta, câțiva jurnaliști au spart acest blocaj și au reușit să obțină poze de actualitate.
O fotografie recentă cu Michael Schumacher a fost oferită contra cost mai multor publicații din Germania, pentru un milion de euro. "O persoană necunoscută a oferit spre publicare mai multor redacții, în schimbul unor importante sume de bani, imagini actuale cu Michael Schumacher, realizate fără știrea sportivului", a fost anunțul procurorilor.
Oamenii legii susțin că fotografia este realizată din imediata apropiere a lui Michael Schumacher, îl înfățișează pe fostul sportiv stând întins în pat și reprezintă o lezare a intimității sale. Sabine Kehm, managerul septuplului campion al Formulei 1, a anunțat presa că a reclamat cazul la poliție, precizând că familia a decis să nu mai ofere informații despre starea de sănătate a lui Schumi, deoarece aceasta nu reprezintă o chestiune publică.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei