Un român a mers în Spania pentru că i s-a promis un loc de muncă, însă a fost violat și trimis la cerșit

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Vineri, 13 Ianuarie 2023 337
Un român a trecut prin niște momente cumplite. I s-a promis că va primi un loc de muncă în provincia Gipuzkoa, Spania, însă când a ajuns acolo a început un coșmar, potrivit Gândul

Timp de trei zile, victima a fost violată și obligată să cerșească la biserica din localitate, relatează La Vanguardia.
Faptele au avut loc în 2019, când victima și inculpatul s-au cunoscut pe o rețea de socializare.
Românul ar fi trebuit să lucreze pe un post de spălător de vase într-un restaurant. Pentru că nu avea bani pentru a ajunge în Spania, bărbatul i-a trimis românului bani de autocar.

Când a ajuns în localitatea Tolosa, spaniolul i-a cerut victimei să îi înmâneze documentul de identitate, sub pretextul că în acest fel se va asigura că își va recupera banii pe care îi oferise pentru transport. Întrucât a refuzat, inculpatul i-a luat buletinul cu forța, iar apoi l-a violat pe tânărul român.
Românul a încercat să fugă, însă a fost prins și adus înapoi.
Violurile au continuat și ziua următoare, iar agresorul i-ar fi spus victimei: „Pentru asta te-am adus din România, ca să ți-o trag”.
Conform informațiilor oferite de Parchet, rezistența exercitată de victimă „a fost inutilă”, dată fiind „corpolența și forța superioară” a inculpatului.
Tribunalul îl va judeca pe spaniolul care este acuzat de trafic de persoane și de viol. Inculpatul s-ar putea alege cu 16 ani de închisoare, iar victima ar putea primi 20.000 de euro.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei