Veste tragică despre copilul de doi ani, dat dispărut

de Cuget Liber Marţi, 16 Mai 2017 142
Trupul neînsuflețit al băiețelului de doi ani din satul Bobulești, raionul Florești, Republica Moldova, dispărut pe 9 mai, a fost găsit în râul Răut, la 10 - 15 km de locul unde a fost văzut ultima dată. Potrivit ofițerului de presă al Instectoratului de Poliție Florești, Dina Fomin, cadavrul a fost observat de niște localnici care s-au mobilizat pentru a ajuta poliția să-l găsească, scrie Deschide.md. 

Cadavrul băiețelului a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 11:00, în apele râului din apropierea satului Ghindești din raionul Florești.

Trupul neînsuflețit al minorului în vârstă de 2 ani, urmează a fi supus expertizei medico-legale pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Amintim că, copilul în vârstă de doi ani din localitatea Bobulești, raionul Florești, a dispăut pe 9 mai. Ultima dată acesta a fost observat jucându-se pe malul râului Răut. Timp de o săptămână polițiștii, salvatorii și alți oameni s-au mobilizat în căutarea lui. Pe acest caz, polițiștii din raionul Florești au deschis un dosar penal.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei