Viktor Orban: Donald Trump ar fi cea mai bună opțiune pentru Europa

de Cuget Liber Sâmbătă, 23 Iulie 2016 143
Viktor Orban aprobă măsurile propuse de Donald Trump în privința combaterii terorismului. Declarația a fost făcută de premierul ungar la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a lăudat, la Băile Tușnad, ideile în materie de combatere a terorismului și imigrației propuse de Donald Trump, candidatul republican la președinția SUA, catalogându-l drept un politician "curajos" și cerând UE să respecte suveranitatea statelor membre.
"Nu sunt un promotor de campanie al lui Donald Trump. Nu m-am gândit niciodată că voi începe să cred că, dintre toate opțiunile, Trump ar fi cea mai bună pentru Europa și pentru Ungaria", a declarat Viktor Orban la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad.
"Dar l-am ascultat pe candidatul la președinția SUA și trebuie să vă spun că a făcut propuneri de combatere a terorismului. Iar eu, în calitatea de european, cu greu aș fi formulat mai bine ce este necesar pentru Europa", a afirmat Viktor Orban, citat de site-ul agenției Reuters.
Premierul de dreapta al Ungariei a acuzat Uniunea Europeană că are o atitudine slabă în fața a ceea ce el consideră a fi amenințarea fundamentală reprezentată de cei peste un milion de imigranți extracomunitari veniți anul trecut în Europa, scrie realitatea.net.

Taguri

Comentează știrea

costica
23 iulie 2016
opinie

Oportunitatea e la un clic distanță! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige comisioane prin colaborare la domiciliu! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarucostica1963@gmail com

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei