YouTube se transformă într-un fel de Facebook și începe cu cea mai importantă opțiune

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Duminică, 16 Octombrie 2022 203
YouTube este într-o permanentă schimbare în ultima vreme și, de cele mai multe ori, aceasta poate fi percepută ca o involuție. Nu de alta, dar în cazul în care nu ți-ai dorit încă o rețea de socializare la care să fii membru, serviciul de streaming de la Google merge cu pași repezi în această direcție, potrivit Playtech

Schimbarea YouTube care este mai relevantă decât pare
YouTube a început implementarea la scară largă a numelor de utilizatori pe platformă. Modificarea pare una nevinovată, având în vedere că numele din spatele contului tău de YouTube a putut fi folosit dintotdeauna pentru a publica comentarii și, eventual, a răspunde la ele. De acum înainte, însă, platforma online va introduce posibilitatea de a alege pseudonime cu o funcționalitate atașată care este semnificativ mai complexă decât înainte.
Dintr-un punct de vedere, se transformă în Facebook sau Twitter. Acesta este și motivul pentru care numele vor fi precedate de simbolul @. După ce te vei obișnui cu acele referințe, la fel ca pe orice altă rețea de socializare modernă, vei putea folosi pseudonimele pentru a menționa oameni și canale în descriere și comentarii. De asemenea, îți va face foarte ușoară partea de găsire a oamenilor și a canalelor din fiecare colț al platformei de streaming.
Numele de utilizatori vor fi universale în fiecare colț al platformei, inclusiv în secțiunea Shorts (clona de TikTok de la Google) și le poți schimba o singură dată. Important este să fie unice.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei