Cum să-ți împrospătezi rapid părul, să-i dai volum și strălucire, în orice anotimp?

de Cuget Liber Joi, 22 Septembrie 2022 3545

Ți-ar plăcea să arăți zilnic mai frumoasă, de parcă tocmai ai ieșit de la salonul de coafură? Cu siguranță asta ar fi grozav și iată că nu este imposibil. Dacă ai părul uscat și deteriorat, ai nevoie de anumite produse de styling, profesionale, de îngrijire.
Unul dintre cele mai populare produse pentru înfrumusețarea părului este șamponul. Acesta este indispensabil oricărei femei care vrea să aibă podoaba capilară îngrijită și frumoasă. Din lista largă de produse cosmetice pentru păr se remarcă șamponul uscat care are o compoziție specială, ce include o pudră fină de origine naturală.

Care sunt avantajele șamponului uscat?

Un astfel de produs absoarbe excesul de sebum, murdăria și praful. Are ingrediente ce atenuează aspectul de păr gras, prin absorbția grăsimii produse de glandele sebacee. De regulă, șamponul se aplică la baza firelor de păr, astfel el absoarbe excesul de sebum de pe piele și păr și apoi acesta este îndepărtat cu un pieptene.

Șamponul uscat este un instrument de styling în ziua de azi!

Dacă vrei să ai părul proaspăt ca după o vizită la salon atunci folosește un șampon uscat, fără spălare. Prin folosirea lui se dă părului un aspect proaspăt și bine îngrijit. El are capacitatea de a crea un efect de bucle proaspăt spălate și de a oferi un volum bazal.
Poți folosi un șampon special, pentru diverse culori de păr, pentru strălucire, volum și păr gras. Astfel de produse sunt testate de specialiști și folosite și în saloanele de înfrumusețare din oraș. Ele au formule de înaltă performanță și oferă rezultate optime datorită ingredientelor unice.
Prin alegerea unui șampon uscat, părul tău va arăta grozav în fiecare zi, va avea un aspect frumos și un plus de volum, de parcă tocmai ai fost la un stilist pentru te coafa.
Prin urmare, dacă vrei să scapi de spălările tradiționale foarte plictisitoare, folosește ocazional un șampon uscat care înlătură excesul de sebum și conferă volum podoabei capilare. Există și produse profesionale care au tehnologii noi și care îmbunătățesc structura firelor de păr de la rădăcini spre vârfuri.  Cu ajutorul lor părul este mai rezistent, mai frumos și strălucitor.


Șampoane cu cheratină

Cele mai apreciate în ziua de azi sunt șampoanele cu cheratină care oferă prospețime instantanee, un volum suplimentar de styling, nu lasă pete albe pe păr sau pe haine.
Părul nostru are nevoie de cheratină în procent de 90% și de asemenea de alte ingrediente naturale, cum este uleiul de argan. Din cauza îmbătrânirii organismului, se pierde cheratina din firele de păr și astfel este afectată structura acestora. Datorită cheratinei, părul este mai elastic, mai puternic și crește mai rapid. El are un aspect mai frumos dacă această cheratină este distribuită uniform pe firele de păr.  
Părul poate fi tratat și cu ulei de argan, care este frecvent folosit în cosmetică. Acest ulei are vitamina E care protejează părul de efectele nocive. Uleiul de argan este recomandat pentru îngrijirea părului deoarece reface structura firelor de păr și are efect bun asupra pielii scalpului.
Pentru a avea un păr mai frumos, alege acele șampoane de păr care au și cheratină și ulei de argan pentru că ele întăresc părul slăbit, îi îmbunătățesc elasticitatea, refac firele de păr pe toată lungimea, reduc efectul nedorit de fire despicate, ajută la regenerarea podoabei capilare, îi oferă strălucire și rezistență în fața factorilor nocivi de mediu.
Pentru a spori efectul de păr proaspăt spălat, poți folosi și un balsam de păr de calitate, care va face părul mai moale și mai frumos. Există și produse de păr cu ulei de jojoba și ulei de migdale, care fac părul să fie mai elastic.
Uneori nu este suficient doar șamponul pentru îngrijirea părului, trebuie să folosești și un ulei de păr, pentru ca podoaba capilară să strălucească și să fie mai luminoasă. Atât uleiul de păr, cât și un spray pot face părul să fie mai ușor de pieptănat și să fie protejat împotriva condițiilor atmosferice nefavorabile (caniculă, radiații ultraviolete, vânt puternic).
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Anunțuri

Ultima oră

Titlurile zilei