Beneficiile cărnii de miel

de Florica ZDRU Vineri, 25 Aprilie 2008 373
Potrivit specialiștilor, carnea de miel are și o serie de beneficii, după cum urmează: - este în măsură să îmbunătățească activitatea splinei și a rinichilor, să înlăture starea generală de slăbiciune, durerile abdominale, lumbago și să-i ajute pe subponderali să ajungă la o greutate normală. De asemenea, persoanelor subponderale, cu o constituție slăbită, din diverse motive, cum ar fi o boală prelungită sau subnutriție, li se recomandă introducerea cu insistență în alimentație a cărnii de miel, cu condiția de a consuma cantități mici la fiecare masă - Poate că proprietatea cea mai spectaculoasă a cărnii de miel/berbec este aceea de a crește capacitatea sexuală a bărbaților și de a trata sterilitatea femeilor. Bărbaților care suferă de o erecție slabă li se recomandă să consume zilnic un preparat din miel sau berbec, bine copt în cuptor, cu mult usturoi. Pe lângă savoarea sa, preparatul poate înlătura disconfortul gastric atât la bărbați, cât și la femei - Totuși, datorită conținutului ridicat de grăsime, carnea de miel nu este recomandată celor care au un nivel ridicat de colesterol în sânge.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei