Clătite olandeze

de Cuget Liber Marţi, 13 Septembrie 2011 713
Ingrediente: 400 g ceapă tăiată foarte mărunt, 100 g slănină afu-mată, o lingură de făină, 200 ml smântână, sare.
Mod de preparare: Ceapa se curăță și se fierbe timp de cinci mi-nute în apă sărată. Slănina se taie fâșiuțe, se prăjește, apoi se adaugă ceapa (după ce s-a scurs), se presară făină și se stinge cu puțin lapte. Se fierbe, se mai adaugă 100 ml smântână și cu această compoziție se umplu clătitele gătite în tigaia de teflon. Se rulează, se așază într-un vas termorezistent, se stropesc deasupra cu smântâna rămasă și se încălzesc în cuptor, dar nu se prăjesc. Au un gust excelent. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei