Trei kilograme de gogoșari sănătoși, spălați și curățați de cotor și de semințe se taie feliuțe.
Un litru de suc de roșii gata pregătit se pune pe foc, iar când este gata să dea primul clocot, punem o treime din cantitatea de gogoșari și îi lăsăm și pe ei să dea în clocot. Se scot cu strecurătoarea și se așează în borcanele deja pregătite. În borcane, peste gogoșari, se toarnă sucul de roșii. Căpăcim borcanele și le fierbem la bain-marie.
- Publicitate -
Trei kilograme de gogoșari sănătoși, spălați și curățați de cotor și de semințe se taie feliuțe.
Un litru de suc de roșii gata pregătit se pune pe foc, iar când este gata să dea primul clocot, punem o treime din cantitatea de gogoșari și îi lăsăm și pe ei să dea în clocot. Se scot cu strecurătoarea și se așează în borcanele deja pregătite. În borcane, peste gogoșari, se toarnă sucul de roșii. Căpăcim borcanele și le fierbem la bain-marie.