Rețeta zilei Pâine aromată

de Cuget Liber Miercuri, 09 Decembrie 2009 182
O gustare rapidă sau o cină ușoară? Sau mai bine un aperitiv înainte de o masă copioasă? Indiferent pentru ce alegeți să folosiți rețeta, e o alegere foarte bună și mai ales foarte simplu de făcut. Nu ia mai mult de 10 minute! Ingrediente: pâine neagră sau graham, mozzarella, praf de usturoi, ierburi aromate (busuioc, oregano, cimbru, rozmarin, pătrunjel etc.), ulei de măsline sau unt. Mod de preparare: tăiem feliile de pâine, de grosime potrivită. Le stropim cu puțin ulei de măsline sau le ungem cu unt. Punem pe fiecare felie de pâine feliile de mozzarella și condimentăm cu usturoiul și verdețurile. Așezăm feliile de pâine aromată într-o tavă, fără adaos de grăsime și dăm la cuptorul încins până când mozzarella se topește frumos. Se poate servi cu salată de crudități.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei