Rețeta zilei Pește spaniol cu legume

de Cuget Liber Miercuri, 29 Aprilie 2009 543
Ingrediente: 4 fileuri pește, 4 morcovi, 1-2 cepe albe, 4 cartofi mari, câte un ardei verde, alb și roșu, opțional usturoi, o lămâie sau suc de lămâie, o portocală, ulei, sare, piper boabe, câteva linguri pastă de roșii sau bulion. Mod de preparare: Într-o tavă se pune puțin ulei, se așează peștele în centru, iar în jurul lui se pun cartofii tăiați felii (câte unul de persoană). Deasupra se pun ardeii felii, cepele întregi, morcovii tăiați felii subțiri pe lung, cățeii de usturoi necurățați de coajă (sunt mai gustoși copți în coaja lor). Se stropește totul cu ulei, în special cartofii, apoi se acoperă cu felii de lămâie și portocală. Se pune (opțional) un capac și se dă la cuptorul cu foc mediu circa jumătate de oră. La sfârșit se pun pe deasupra câteva linguri de pastă de roșii și se mai pune tava la cuptor, fără capac, pentru circa zece minute.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei