Rețeta zilei Pulpe de pui în sos picant

de Florica ZDRU Miercuri, 20 Februarie 2008 1887
Ingrediente: 8 pulpe de pui, o ceapă mică, 2 linguri ketchup, sare, piper, 2 căței de usturoi, un pahar de vin alb, o lingură muștar, nucșoară după gust, busuioc verde sau o linguriță de busuioc uscat. Mod de preparare: Într-un vas de Jena se așază pulpele de pui, sărate și piperate. Se frig la cuptor, la foc moderat, 20 de minute. Se prepară sosul: ceapa curățată și tăiată mărunt se călește în două linguri de ulei, se adaugă două linguri de ketchup, sare și piper după gust, usturoiul zdrobit, vinul, muștarul, nucșoara și busuiocul. Se scot pulpele din cuptor, se ung cu acest sos și se pun din nou la cuptor, până se pătrund și se rumenesc.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei