Salată de primăvară cu cartofi crocanți

de Cuget Liber Luni, 23 Mai 2011 495
Ingrediente: 2 cartofi, o salată verde, o legătură ridichi, o legătură ceapă verde, telemea, 3 felii șunculiță de pui, o lingură oțet, 2-3 linguri de apă, sare, piper, boia picantă, mărar uscat, oregano, o lingură ulei. Mod de preparare: Se curăță cartofii, se taie cubulețe, se condimentează, apoi se stropesc cu lingura de ulei și se dau la cuptor pentru circa jumătate de oră. Se verifică din când în când. Între timp, se face sosul pentru salată din oțet, puțină sare și apă, se taie brânza și șunculița cubulețe. Apoi se spală salata, ceapa, ridichile, se taie și se pun peste sos. După ce s-au răcit, cartofii se pun peste salată și se amestecă bine.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei