Sugestii pentru platoul cu aperitive

de Florica ZDRU Luni, 22 Decembrie 2014 923
Deși Crăciunul este o sărbătoare tradițională și tentația este să optezi pentru un platou clasic cu aperitive, chiar dacă faci asta, poți să jonglezi cu modul de așezare și de combinare a preparatelor. De exemplu, maeștrii în arta culinară sugerează să pregătești… soldăței pe scobitori sau bețigașe pentru aperitive, pe care să le aranjezi în diferite forme. Nu uita de următoarele combinații: prune sau alte fructe uscate cu șuncă, între struguri și diferite sortimente de brânză sau șuncă și pepene galben. Poți cumpăra coșulețe pentru aperitiv din foietaj sau să le faci singură, pe care să le umpli cu brânză și sfeclă roșie, cu salată de crudități, de boef, de vinete, icre etc. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cetățenești

Ultima oră

Titlurile zilei