Ceartă între actori Alexandru Arșinel: Victor Rebengiuc este un mitocan

de Cuget Liber Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 611
Război între actori îndrăgiți ai teatrului românesc. Alexandru Arșinel spune că Victor Rebengiuc este un mitocan. Reacția dură a actorului a venit după ce Victor Rebengiuc a atacat-o pe prietena și colega sa de scenă, Stela Popescu.
"Este o iesire în stilul lui Rebengiuc, mitocănească, atât (...) Nu este nimic surprinzător pentru colegii care îl cunosc (...) dar este caraghios, efectiv caraghios, un om probabil măcinat de o anumită stare a lui negativă (...) Din toată treaba asta nu suferă Stela, suferă nevasta lui, Mariana Mihuț. Suferă și probabil că a suferit", a declarat Alexandru Arșinel.
Reacția actorului vine după ce Victor Rebengiuc a atacat-o dur pe Stela Popescu. Rebengiuc este supărat că actrița a primit o stea pe Aleea Timpului din centrul Capitalei înaintea soției sale, Mariana Mihuț.
"Păi, are Stela Popescu stea înaintea Marianei Mihuț? Cum adică? Păi, cine e Stela Popescu, care spune aceleași bancuri de 50 de ani, și cine e Mariana Mihuț, care are un repertoriu de roluri extraordinare făcute până acum?", a atacat Rebengiuc.
Victor Rebengiuc nu a vrut să comenteze declarațiile lui Alexandru Arșinel.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei