Aproape 500 de elevi au participat la a treia ediție a proiectului "Cercetaș la Delfinariu"

de Simona ANGHEL Marţi, 31 Octombrie 2023 1124
La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța s-a desfășurat, recent, a treia ediție a proiectului județean „Cercetaș la Delfinariu", concurs pe disciplina biologie inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, sub coordonarea inspectorului școlar pentru Biologie, prof. Laura Popa în parteneriat cu complexul muzeal.
474 de copii și de elevi din ciclurile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial și liceal din unități de învățământ din județ au participat la cele trei secțiuni dedicate:
- secțiunea de pictură, grafică și colaj cu tema "Să cunoaștem natura Dobrogei", care a avut cei mai mulți participanți. Marele premiu a fost câștigat de eleva Anastasia Valentina Ghibă, de la Școala Gimnazială „S.A. ESENIN” din Ghindărești.
- secțiunea de prezentări PowerPoint cu tema „Influența globalizării asupra ecosistemului Mării Negre", la care s-au acordat 15 premii și mențiuni
- secțiunea de concurs „treasure-hunt" cu tema „Ce știm despre animalele din microrezervație?".
La această secțiune au participat 45 de elevi de clasa a V-a, grupați în nouă echipaje și un echipaj de clasă pregătitoare de la Școala Gimnazială Nr. 29 „Mihai Viteazul" Constanța, care a primit premiul special, pentru implicare și pentru entuziasm.
Elevii au primit dulciuri și invitații la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.
„Îi felicităm pe copii și le mulțumim cadrelor didactice, dar și părinților și voluntarilor implicați”, a transmis ISJ Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei